poster poster

CAVALCADA 2023 - Inscripció infants

Data i hora

Dijous 05 gener 2023

19:00 h - 21:00 h (Europe/Madrid)

Lloc

Tarragona

Carrer Reial amb Plaça dels Infants, 43004, Tarragona, Espanya

Veure Mapa

Afegir al meu calendari

Compartir

INSCRIURE'M

El 5 de gener de cada any arriben Ses Majestats els Reis Mags a Tarragona per portar regals a tots els infants de la ciutat i, també, als grans. Arriben amb vaixell al barri marítim del Serrallo, i des d'allí, s'hi enfilen a les seves carrosses per passejar pels carrers principals de la ciutat fins a arribar a l'Ajuntament, on reben les claus de la ciutat de mans de l'alcalde per tal d'accedir a totes les cases de Tarragona i poder deixar els regals. 

Criteris de participació:

 • Poden participar els infants nascuts entre el 2010 i el 2015, ambdós inclosos.
 • Termini d'inscripció: del 18 de novembre a les 8:00 h fins al 30 de novembre a les 24:00 h
 • Cal fer una inscripció obligatòriament per cada infant.
 • La formalització de la inscripció no garanteix la participació en la Cavalcada. L'acceptació del menor dependrà de diferents criteris en funció de la disponibilitat del vestuari, l'alçada, entre d'altres.
 • Per tal de facilitar la rotació dels participants, s'admetran preferentment les sol·licituds dels infants que no hagin participat en dues cavalcades consecutives anteriors.
 • Totes les informacions referents a la inscripció es realitzaran per correu electrònic, inclosa l'admissió o no a la Cavalcada.
 • Més informació a: festes.tgna@tarragona.cat / 977 29 61 00 Extensió 6599

Horaris:

 • A les 18.15 h, Arribada per via marítima a la ciutat de Ses Majestats els Reis Mags -Melcior, Gaspar i Baltasar- des de terres de l’Orient, que és saludada per les sirenes dels vaixells i barques del port, així com per les 21 salves pirotècniques en homenatge a les magnànimes personalitats. 
 • Tot seguit, té lloc el parlament de benvinguda als Mags a càrrec de la consellera de Cultura i Festes i salutació per part del rei ros Gaspar en nom de Ses Majestats.
 • Un cop acabat hi ha els focs artificials de benvinguda als Reis, oferts pel Port de Tarragona i el trasllat de la comitiva fins al punt d’inici de la Cavalcada, a la plaça dels Infants i carrer Reial.
 • A les 19 h, des del carrer Reial, inici de la Cavalcada dels Reis Mags, que obre la Guàrdia Urbana motoritzada i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i en què figuren –entre d’altres- la carrossa de l’Estel, que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia, per subministrar aigua a totes les seves bèsties, i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.
 • Cap a les 20.30 h, es preveu l'arribada a la plaça de la Font, amb els tocs dels clarins i timbales per saludar els Mags, el lliurament de les claus de la ciutat per part de l’alcalde, el Sr. Pau Ricomà, i el missatge de pau als infants per part del rei blanc Melcior i, finalment, el comiat.

Itinerari:

L’itinerari reial passarà per la plaça dels Carros, el carrer Apodaca, la plaça de la Mitja Lluna, el carrer Unió, la Rambla Nova (dos tombs), el carrer Sant Agustí, Portalet i la plaça de la Font.


Mapa